Jeans

Her finder du en lang række jeans i store størrelser til kvinder. Vores store udvalg består af både ganske almindelige jeans samt cowboybukser i forskellige designs såsom de klassiske blå med slid eller sorte stenvaskede.

Jeans til kvinder med former

Vores jeans til store kvinder findes i alle størrelser, og har en fantastisk pasform til kvinder med former. Der er ligeledes et stort udvalg af størrelser i benlængder, hvor der også er længder til høje og lave kvinder, samt forskellige vidder, hvor der findes smalle og brede udgaver, så du er sikret en god pasform.
Her er det også muligt at finde bukser der passer til lige netop din stil – dette kan f.eks. være bukser som sidder løst eller tæt. Alle vores jeans til kvinder med former har dog en god bredde og rummelighed, så de aldrig kommer til at sidde for stramt. Dette sikrer en rigtig god pasform, som er rigtig komfortabel.

Jeans til store kvinder

Hvis du har problemer med at finde den helt nøjagtige størrelse, så har vi også jeans med stræk, som er ultra-komfortable at have på. Strækket gør, at du ikke skal bekymre dig om, at bukserne bliver irriterende at have på dagen igennem.
Jeans er et must-have i enhver garderobe. Det kan dog være svært som stor kvinde at finde jeans der passer, da stoffet ofte er hårdt og stramt, hvilket betyder størrelsen skal være perfekt, for at de er behagelige at have på. Derfor er vores jeans til store damer også lavet netop til kvinder med former.
Det er ligeledes vigtigt, at jeans passer perfekt, så du kan fremhæve dine fordele. På den måde kan du altid føle dig smuk og selvsikker, lige meget hvor du befinder dig.

Jeans til store damer & piger

Vores store udvalg af jeans til store piger består af mange forskellige styles, der passer ind i enhver garderobe og til hvilket som helst sæt.