Undertøj

Online Modetøj har et stort udvalg af sexet lingeri til piger i store størrelser. Lige meget hvilke former for undertøj du leder efter, så har vi præcist det du leder efter.

Bh i store størrelser

Det kan ofte være svært at finde undertøj, hvis man er en stor kvinde. Især når det kommer til BH’er. Da de fleste store kvinder allerede har en stor barm, kan det være ubehageligt at skulle gå med push-up, og mange BH’er i små størrelser kan sidde alt for stramt. Det samme gælder trusser. Her skal det helst ikke stramme om maven, og derfor kan det være meget mere behageligt, hvis man køber plus size undertøj, der passer specifikt til ens egen kropsform. Her finder du helt sikkert en bh i store størrelser, der passer dig.Lingeri store størrelser

Vores undertøj i store størrelser fås i mange forskellige farver og designs, så du kan føle dig selvsikker i din krop. Vores sexede undertøj til store damer og piger er ikke blot flot men også rigtigt behageligt at have på. Gode kvalitetsmaterialer og en god pasform sikrer, at undertøjet ikke sidder for løst eller for stramt, hvilket er alfa-omega når det kommer til et god sæt undertøj.
Vi sælger undertøj i store størrelser til alle slags former og brug – det kan f.eks. være til brug når du dyrker sport, hvor BH’en skal sidde stramt og støtte brysterne, eller når du blot vil se godt ud, hvor brysterne bliver støttet og BH’en hjælper til med at hæve barmen. Vi har billige BH’er i store størrelser til ethvert brug.

Undertøj til store damer

Ud over BH’en, så skal pasformen på trusserne også være tilpasset kroppens form og kurver. Ved at købe trusser i store størrelser med en høj talje, kan dette være til hjælp med at holde maven på plads, hvilket kan give en mere komfortabel hverdag.
Tag et kig på vores udvalg – du finder helt sikkert noget, som passer lige netop dig!